Restaurang

Nära samarbete och god service

Vi älskar vin, mat och nära samarbeten med våra kunder

Som restaurangkund eller grossist kan du förvänta dig ett nära samarbete och god service från oss. Lokalt arbetar vi nära våra kunder för att ge bästa service och eftersom vi har eget lager erbjuder vi snabba leveranser av våra lagerförda viner till restaurangkunder i hela landet.

Vårt nära samarbete med vinproducenterna, smarta transport- och lagerlösningar och egen försäljning utan mellanhänder gör att vi kan erbjuda viner från små producenter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I vårt sortiment finns inga påhittade varumärken eller storskaliga industriviner, bara genuina viner från riktiga vinmakare som stolt pryder dryckesmenyn.

Våra viner kan för närvarande avnjutas på trevliga restauranger och vinbarer runt om i landet bland annat i Västervik, Oskarshamn, Stockholm och på Gotland.

Välkommen att höra av er oss så kommer vi gärna till er restaurang för visning och provsmakning av våra viner. Vi hjälper gärna till att matcha vinerna med er meny och utbildar er personal i vinerna, vinmakarna och deras historia.

Vi håller även vinprovningar på olika teman för era gäster och erbjuder återkommande provningar tillsammans med våra vinmakare.

Sortimentslista med priser

Aktuell sortimentslista MED PRISER 13 JUNI 2024

Beställning

Välkommen med er beställning via e-post eller telefon:
info@idylliskasmaker.se
Ida +46 76 305 99 83
Mikael +46 73 941 65 06

Försäljningsvillkor och frakt

Vi lagerför flertalet av våra viner (se sortimentslista) och levererar dessa i hela Sverige inom några vardagar. Beställningsvaror levererar vi enligt överenskommelse.

Vinerna säljs i lådor om 6 flaskor. Magnumbuteljer och söta viner säljs även styckvis. Även dyrare viner kan säljas styckvis efter överenskommelse.

Frakt med DHL tillkommer inom Sverige (2-8 lådor kostar ca 120-280 kr exkl moms). Om vi kan leverera lokalt ingår normalt frakten.

Defekter i vinet som beror på producentens eller vår hantering ersätts efter vårt godkännande. Reklamation måste ske inom tre dagar efter flaskan öppnats.