Kategorier
Aktuellt

Langhe Nebbiolo på Lindgården i Visby

Langhe Nebbiolo från familjeägda vingården Simone Scaletta i Piemonte finns nu att avnjuta på Värdshuset Lindgården i Visby!

Ett fylligt, sammetslent vin med härlig röd frukt att njuta i glaset och med Lindgårdens fantastiska mat

Unna ditt sällskap en flaska magnum och njut av äkta välgjort vinhantverk från odlingar i ett av Piemontes bästa lägen utanför Monforte ’d Alba.

Kategorier
Aktuellt

Valpolicellaprovning i Visby den 10 oktober

Lördag den 10 oktober anordnar Natalie och hennes fantastiska personal på Volare i Visby en Valpolicellaprovning med våra härliga viner från Corte Fornaledo, Le Bignele och Villa Spinosa!

Det blir en spännande eftermiddag där vi smakar på ett urval av klassiska röda Valpolicellaviner från lättare till mer kraftfulla, samtliga från små gårdar som producerar viner småskaligt och med hög kvalitet. Vi kommer självklart att vara på plats för att under provningen berätta lite mer om våra vinmakare och deras viner.

Anmälan görs direkt till Volare Visby på deras hemsida http://www.volarevisby.se/vinprovning/

Vi ses!

Ida & Micke

Kategorier
Aktuellt

Samarbeten i sommar

I sommar har vi haft förmånen att inleda samarbeten med flera fantastiska restauranger vilket vi är väldigt glada för! Grå Gåsen i härliga Burgsvik på södra Gotland (där Så Mycket Bättre spelas in), Italienaren i Visby med sitt underbara italienska kök och senast Torget kök och bar i Oskarshamn som nu erbjuder vårt spännande naturvin Lunatica från soliga Toscana.

Sedan början av året har vi haft den stora glädjen att ha ett nära samarbete med Volare Visby och Västerviks Stadshotell. Hos dom inleddes året med besök och vinmiddagar med vår vinmakare Giacomo från Corte Fornaledo i Valpolicella. I sommar har de kunnat erbjuda ett brett utbud av våra viner. Stort tack!

Vi ser fram mot att fortsätta våra samarbeten till hösten och välkomnar samtidigt nya kunder till vår spännande värld av vin!