Kategorier
Aktuellt

Samarbeten i sommar

I sommar har vi haft förmånen att inleda samarbeten med flera fantastiska restauranger vilket vi är väldigt glada för! Grå Gåsen i härliga Burgsvik på södra Gotland (där Så Mycket Bättre spelas in), Italienaren i Visby med sitt underbara italienska kök och senast Torget kök och bar i Oskarshamn som nu erbjuder vårt spännande naturvin Lunatica från soliga Toscana.

Sedan början av året har vi haft den stora glädjen att ha ett nära samarbete med Volare Visby och Västerviks Stadshotell. Hos dom inleddes året med besök och vinmiddagar med vår vinmakare Giacomo från Corte Fornaledo i Valpolicella. I sommar har de kunnat erbjuda ett brett utbud av våra viner. Stort tack!

Vi ser fram mot att fortsätta våra samarbeten till hösten och välkomnar samtidigt nya kunder till vår spännande värld av vin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.